Kom med dina bästa rekryteringstips – vinn en iPad!

Är du medlem eller förtroendevald i Seko – och brinner du för att rekrytera nya medlemmar? Då vill vi att du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till andra inom Seko – genom skicka in dina bästa rekryteringstips till oss!

Publicerad:

I samarbete med LO Mervärdes samarbetspartner, teleoperatören 3 kommer vi att tävla ut tre stycken iPad Air 2 samt en del prylar från Sekos profilsortiment.

Det du som är medlem eller förtroendevald i Seko behöver göra är ganska enkelt. Du ska skicka in dina fem bästa rekryteringstips! Det vill säga: hur arbetar du när du värvar nya medlemmar och vilka framgångsrika metoder använder du för att ni ska bli fler Seko-medlemmar på just din arbetsplats?

Mejla dina svar till info@seko.se skriv "Seko-tävling" i ämnesfältet. Glöm ej skriva ner kontaktuppgifter i mejlet (inklusive ditt medlemsnummer eller personnummer). Ditt bidrag ska vara Seko tillhanda senast den 15 mars 2017.

Tävlingsvillkor:
Du måste medlem eller förtroendevald i Seko. Anställda på Seko får ej delta i tävlingen. En jury på Seko kommer att utse tre vinnare som får varsin iPad Air 2. IPaden är olåst och du kan alltså direkt börja skriva in nya medlemmar!

Ytterligare tio stycken vinnare kommer att få ett "hemligt" paket med användbara Seko-produkter, som kommer till nytta både på jobbet och på fritiden.

Pristagarna kommer att presenteras på Sekos hemsida efter det att tävlingen är avgjord. Att vilja vara med på hemsidan och berätta om hur man arbetar med medlemsrekrytering är alltså en förutsättning för att kunna vara med och tävla.

För frågor kring tävlingen, kontakta Sekos kommunikationsenhet på info@seko.se i ett separat mail.

Läs mer om medlemsrabatterna du får via 3, och övriga medlemserbjudanden via LO Mervärde.

Uppdaterad:
Sidansvarig: Kommunikationsenhetn
Kategorier: