Medlemsvärvning

Har du provat på att värva en medlem? För en del kommer värvandet naturligt, för andra är det en utmaning. Här får du tips på hur du kommer igång med ditt värvande. En sak har vi i alla fall lärt oss, ju mer vi vågar testa desto lättare går det!

Fem enkla för att komma igång

1. Ett samtal
Det enkla sättet att få med en arbetskamrat i Seko är att prata med personen. Så gör det, inled ett samtal om Seko. Börja gärna med någon av de senast anställda, oftast är de lättast att få med.

2. Krångla inte till det
Det behövs ingen universitetsutbildning för att värva en arbetskamrat. Prova att berätta lite om vad du själv tycker är bra med Seko, och varför du valde att bli medlem.

3. Ställ frågan!
Den som fått en positiv bild av Seko förväntar sig faktiskt att tillfrågas om medlemskap. Så missa inte att ställa den viktigaste frågan av alla; ”Ska jag skriva in dig som medlem då?”

4. Återkom
Den du pratar med behöver kanske tid på sig att fundera. Lämna gärna över ett info-blad, säg att du återkommer och kom sedan ihåg att göra det.

5.Skriv in!
När någon vill bli medlem nöjer vi oss inte med att hänvisa till Sekos hemsida. Här är länken till medlemsansökan på Sekos hemsida:

https://www.seko.se/medlem2/bli-medlem/medlemsansokan-prod/

Gå in på den tillsammans med den som ska bli medlem; ”Då hjälper jag dig att skriva in dig direkt, så att allt blir rätt”.

Tipsa! – ett stöd för dig i värvandet

Har du påbörjat en värvning, men behöver hjälp med att slutföra den?

Skicka ett sms till 73150 med ordet Seko följt av namnet på den som ska värvas, vi ringer upp personen inom 24 timmar.
Du kan också mejla ditt tips till tipsa@seko.se

Läs mer om medlemsvärvning

 

Uppdaterad:
Sidansvarig: Kommunikationsenheten