Information till Sekos medlemmar gällande ändring av hur medlemsavgiften betalas

Nedanstående information berör alla medlemmar som betalar sin medlemsavgift kvartalsvis via inbetalningsavi

Publicerad:

Alla medlemmar som betalar kvartalsvis kommer från och med oktober månad att få faktura med inbetalningsavier skickade till sig för tre månader framåt i samma utskick. Du får således tre fakturor/avier i samma kuvert – en för varje månad. Tidigare har du endast fått en avi för alla tre månader.

Förfallodatum är sista december för samtliga fakturor/inbetalningsavier (oktober, november och december), men kan givetvis betalas in på en och samma gång eller en gång i månaden om så önskas.

Inbetalningsavin kommer att ha ett nytt s k OCR-nummer och om du har någon form av automatik vid betalning av dina avier bör du kontrollera att rätt OCR-nummer är angivet vid betalning.

Autogiro

För dig som betalar din medlemsavgift via autogiro kommer avgiften att dras vid något av följande datum varje månad: 27, 28, 29 och 30. Avgiften dras vid ett tillfälle. Du behöver inte göra något annat än att notera denna information.

Notera att detta bara är en ändring av betalningsrutin, inte någon förändring av medlemsavgiften. Betalar du din medlemsavgift på annat sätt än det som beskrivs berörs du inte av ovanstående information.

Uppdaterad:
Sidansvarig: Kommunikationsenheten
Kategorier: