Fackliga studier

Vid frågor kontakta Dennis Lamberg-Clemes, studieansvarig i Seko Stockholm, på dennis.lamberg-clemes@seko.se alternativt på telefon 076 830 34 31.

Studier är viktigt för Seko Stockholm och fackföreningsrörelsen. Alla medlemmar och förtroendevalda uppmuntras att bilda sig och här hittar ni information om de kurser som vi anordnar; antingen i egen regi eller tillsammans med 6F, LO eller förbundet.

Läs mer om kurser på undersidorna och klicka dig vidare på länkar för att göra kursanmälan.

Om du är förtroendevald ska du kolla i studiekatalogen, där kurser för förtroendevalda finns listade och beskrivna. (Glöm då inte att du kan behöva fylla i lite blanketter som du hittar här nedan).

Studier är viktigt för Seko Stockholm och fackföreningsrörelsen. Alla medlemmar och förtroendevalda uppmuntras att bilda sig och här hittar ni information om de kurser som vi erbjuder; antingen i egen regi, på förbundsnivå eller tvärfackligt inom LO.


Läs mer om kurser på undersidorna och klicka dig vidare på länkar för att göra kursanmälan.


Om du är förtroendevald ska du titta i studiekatalogen, där kurser för förtroendevalda finns listade och beskrivna. (Glöm då inte att du kan behöva fylla i lite blanketter som du hittar här nedan). Studiekatalogen hittar du här.


Medlemmar kan klicka på flikarna till vänster och läsa mer om de kurser som beskrivs där. Om du är förtroendevald hittar du aktuell kurskatalog under fliken för förtroendevalda.


Har du frågor kan du kontakta oss på studier.stockholm@seko.se eller direkt till vår studieorganisatör Åsa Einerstam: asa.einerstam@seko.se.


Alla anmälningar kan också göras online på www.fackligutbildning.se.

Uppdaterad:
Sidansvarig: Seko Stockholm
Kategorier: