Medlemsinformation vecka 12

Rapport från Seko Postens årsmöte 2024

Publicerad:

Seko Postens årsmöte 2024

Onsdagen den 20 mars genomförde Seko Posten sitt årsmöte. Ett femtiotal förtroendevalda från hela landet träffades på Barnhusgatan i Stockholm för att bland annat sammanfatta och godkänna verksamheten under 2023. På årsmötet genomfördes även ett antal val och avtackningar. Seko Postens ordförande Sandra Svensk inledde med att sammanfatta 2023 som var ett intensivt och händelserikt år för Seko Posten. Hon tog bland annat upp den omfattande omorganisationen, avtalsrörelsen och den pågående konflikten mot Tesla och avslutade inledningen med att berätta om Seko Postens kommande aktiviteter.

Mötet leddes av Ulrika Nilsson som har sin bakgrund i Seko Posten men som idag är avtalssekreterare i Seko. Representantskapet godkände verksamhetsberättelsen, den ekonomiska redogörelsen och beviljade styrelsen ansvarsfrihet för 2023 års verksamhet. Verksamhetsberättelsen finns att läsa i sin helhet på Seko Postens hemsida.

Representantskapet ställde sig bakom styrelsen förslag att skänka 10 000 kr via Olof Palmes internationella stiftelse till förmån för de drabbade i Gaza.

På mötet blev Stefan Fougt omvald till Seko Postens kassör. Daniel Hansen och Patrick Theodorsson fick förnyat förtroende som ledamöter i styrelsen. Samtliga blev valda på 2 år. Henrik Petterson valdes till revisor på två år, Linda Elfridsson och Björn Rikberg till revisorsersättare på ett år. Valberedningen valdes för ytterligare två år.

Medlem värvar medlem

Vi vill påminna om att Sekos aktivitet Medlem värvar Medlem fortfarande pågår. Fram till midsommarafton den 21 juni 2024 får du som är medlem ett presentkort på Coop på 200 kronor för varje ny medlem du värvar till Seko. Så här gör du:

Prata med en arbetskamrat om att bli medlem
Skriv in personen och ange dig själv som värvare
Använd ditt presentkort!

Det finns ingen begränsning för hur många presentkort du kan få.

Ladda ner pdf för utskrift

Uppdaterad: