Medlemsinformation vecka 40

Denna vecka om när den nya lönen kan dyka upp och om att få ett presentkort när du värvar en ny medlem.

Publicerad:

När kommer den nya lönen

Den vanligaste frågan vi får just nu är, ”när kommer den nya lönen?” Vi har fått information från arbetsgivaren om att målsättningen är att alla ska få sin nya lön senast med novemberlönen. Full retroaktivitet gäller från augusti. Där de lokala förhandlingarna blir klara tidigt kan lönen komma att betalas ut i oktober.

Värva en arbetskamrat till Seko och få 200 kronor

Idén med facket är att vi ska vara många anställda som ställer samma krav på arbetsgivaren. Det blir helt enkelt lättare för oss att få igenom våra krav när vi kan säga ”Vi på den här arbetsplatsen anser att…” Därför behöver vi bli fler. Och vi behöver hjälpas åt att bli fler. Fram till midsommarafton den 21 juni 2024 får du ett presentkort på Coop på 200 kronor för varje ny medlem du värvar till Seko.

Så här gör du:

  1. Prata med en arbetskamrat om att bli medlem
    Kanske har du någon på jobbet som funderar på att gå med i Seko, kanske de nyanställda ännu inte blivit tillfrågade?
  2. Skriv in personen och ange dig själv som värvare
    Gå till Sekos inträdesansökan på seko.se/blimedlem. När du skriver in den nya medlemmen, ange dig själv som värvare i fältet längst ned på sidan.
  3. Använd ditt presentkort!
    Så fort den nya medlemmen betalat sin första avgift skickar vi ett presentkort på 200 kronor via sms till dig. Det finns ingen övre gräns för hur många du kan värva, det vill säga hur många presentkort du kan få.

Möjligheten är öppen för samtliga medlemmar i Seko, med undantag för Seko-anställda. Medlem värvar medlem gäller ej vid värvning av elevmedlemmar.

Och vet du vad? Det finns inget tak på hur många man får värva. Vi tror att det finns arbetsplatser med potential att ge dig tusenlappar att handla för.

Ladda ner pdf för utskrift

Uppdaterad: