Medlemsinformation vecka 50

Musikhjälpen 2021
Nytt nummer av tidningen

Publicerad:

Musikhjälpen 2021
Seko Posten har idag beslutat att bidra med 11 000 kronor till årets insamling via Musikhjälpen, summan är fastställd utifrån vårt medlemsantal. Årets tema ”För en värld utan barnarbete” är en fråga som berör alla och är dessutom en viktig facklig fråga. Alla barn har rätt till en trygg barndom. Trots det tvingas just nu 160 miljoner barn i världen till barnarbete. De sliter på stekheta åkrar, utsätts för gifter i osäkra fabriker, kryper i trånga gruvgångar och städar bakom stängda dörrar där ingen ser vad som händer. Vi ser det som självklart att bidra till en bättre situation för världens barn.


Nytt nummer av tidningen
Nästa vecka beräknas årets sista nummer av Seko Postens tidning att delas ut till alla medlemmar. Där kan du bland annat läsa om Örebro paketterminal, facklig generationsväxling och om Håkan som valt att gå in i arbetstidsförkortningen 80-90-100.


Medlemsinformationen tar nu paus och återkommer vecka 3, 2022
På facebook och instagram fortsätter vi att vara aktiva och lägga ut både bilder och information under julen. Följ oss där för att snabbt få information om det senaste.
facebook.com/sekoposten
instagram.com/sekoposten


Seko Posten vill härmed önska alla medlemmar en God Jul och ett Gott Nytt År!

Ladda ner pdf för utskrift

Uppdaterad: