Medlemsinformation vecka 42

Medlemsvecka v 42

Publicerad:

Medlemsvecka v 42
Med start i måndags, den 18 oktober genomförs en gemensam medlemsvecka i hela Seko. Med tanke på ovisshet kring pandemin har årets medlemsvecka varit lite svår att planera så det har blivit en kombination av fysiska och digitala möten med många av våra medlemmar.

- Vecka 42 handlar om att prata och kommunicera med så många medlemmar som möjligt. Vi har delat information på vår Facebook sida och många klubbar har varit fysiskt närvarande på arbetsplatserna. Vår styrka är att vara medlemsnära och ha en nära dialog med våra medlemmar. Det är helt nödvändig för att bygga både Seko Posten och hela Seko starkare, säger Sandra Svensk ordförande Seko Posten.

Har du synpunkter eller frågor som exempelvis berör dina rättigheter, vad som gäller enligt våra kollektivavtal eller andra frågor kopplat till din arbetsplats, kontakta först och främst ditt lokala Seko-ombud och följ oss gärna på Facebook. Du kan även kontakta Seko Posten via Messenger eller mejl.

- På Seko Postens Messenger eller via vår e-post kan vi ge snabba svar på era frågor och ha en dialog direkt med de som kontaktar oss, avslutar Sandra.

Medlem värvar medlem
Till och med den 31 december 2021 pågår kampanjen ”medlem värvar medlem” där du som redan är medlem i Seko får du ett superpresentkort på 200 kronor för varje ny medlem du värvar till Seko.
Presentkortet kan lösas in på 150 av landets största butiker och kedjor.

Arbetsmiljövecka v 43
Direkt efter medlemsveckan startar arbetsmiljöveckan. I år blir det ingen gemensam aktivitet för hela PostNord Sverige utan varje region äger frågan att fokusera på vad de tycker är extra viktigt. Det kommer bland annat handla om arbetsskador, tillbud och ordning och reda.

Ladda ner pdf för utskrift

Uppdaterad: