Nyheter

Här hittar du alla nyheter från Seko.

 • Vinnare i arbetsmiljötävlingen dragna

  Vinnare I samband med arbetsmiljöveckan hade Seko en tävling på hemsidan med arbetsmiljörelaterade frågor. Nu har vi dragit tio vinnare som får varsin ryggsäck innehållandes snygga och användbara Seko-prylar. Kolla om du är en av vinnarna i videon ov...

 • Avtal 2020: Vilka frågor är viktigast på statens område?

  Det centrala statliga kollektivavtalet för det statliga området löper ut 2020-09-30 och ska omförhandlas av Seko. Nu kan du som är medlem berätta för oss vilka frågor du vill att Seko ska driva i avtalsrörelsen. Detta gör du genom att skicka in en mo...

 • Avtal 2020: "Lönekraven ett steg i rätt riktning"

  LO-styrelsen beslutade idag om den så kallade siffersättningen, det vill säga vilka löneökningskrav som ställs i avtalsrörelsen år 2020. De procentuella kravet blir 3,0 procent.

 • I dag är det skyddsombudens dag!

  Arbetsmiljöveckan har nått halvvägs och i dag, 23 oktober, är det skyddsombudens dag. Det är en dag då vi uppmärksammar skyddsombudens viktiga roll på arbetsplatsen lite extra.

 • Seko deltar i LO-samordningen

  LO:s representantskap beslutade idag om gemensamma avtalskrav inför avtalsrörelsen nästa år. Ett av kraven innebär en bred låglönesatsning där alla medlemmar med en månadslön under 26 100 kronor får extra påslag.

Uppdaterad:
Sidansvarig: Kommunikationsenheten
Kategorier: