Sekos förbundsordförande Gabriella Lavecchia på en av många besökta arbetsplatser under medlemsveckan.

Sekos medlemsvecka återigen en succé!

Nu är Sekos medlemsvecka avslutad och trots att vi ännu inte hunnit göra en ordentlig utvärdering så vet vi att engagemanget och intresset ute varit stort. Mängder av bilder har strömmat in från aktiviteterna, rekordmånga har varit med i Sekos quiz här på hemsidan och många har gjort det smarta valet att bli medlem i Seko under veckan.

Publicerad:

Vi har varje dag publicerat bilder i våra sociala medier, du som har missat detta kan kika in på Sekos Instagram och på Sekos Facebook-sida och ta del av de olika aktiviteterna som har genomförts. På Instagram kan du också se vilka som tagit de dagliga vinnarbilderna som kommer att belönas med ett hockeyspel.

Fortsätt att hålla utkik på hemsidan för inom kort kommer vi att berätta vilka som är vinnare av Seko-quizet och presentera mer från utvärderingen av medlemsveckan. En sak är dock säker och det är att medlemsveckan är ett vinnande koncept. Detta tack vare ert engagemang där ute. Så stort tack till alla som har medverkat, medlemmar, förtroendevalda och anställda.

Uppdaterad: