Seko har beslutat att bidra till Musikhjälpen

Seko beslutade idag att bidra med 5 000 kronor till Musikhjälpens insamling ”För en värld utan barnarbete”.

Publicerad:

”Frågan om barnarbete är inte bara en rent mänsklig fråga utan även en facklig fråga. Alla barn ska ha rätt till en trygg barndom och inte utnyttjas som arbetskraft runt om i världen. För oss allra flesta är detta en självklarhet. Trots detta tvingas 160 miljoner barn i världen till barnarbete. Detta är helt oacceptabelt och vi måste tillsamman göra allt vi kan för att stoppa detta säger Sekos förbundsordförande”, Gabriella Lavecchia.

Den 13–19 december är Musikhjälpens glasbur placerad i Norrköping där radio och tv sänder dygnet runt i 144 timmar. Musikhjälpen är ett insamlingsevent som lyfter en undanskymd katastrof och i år sker insamlingen på temat “För en värld utan barnarbete”.

Tillsammans kan vi göra skillnad! Var gärna med och bidra i LO och SSUs insamling till Musikhjälpen. Så här gör ni för att bidra med både pengar och engagemang: 1. Skänk en slant till bössan. Pluspoäng om du skriver en hälsning! 2. Ta en bild, gärna med flera personer. 3. Lägg upp bilden. Gärna som både story och som inlägg och gärna på flera plattformar (Instagram, Facebook, Twitter). Var med och hjälp oss få bra spridning! Glöm inte att tagga @losverige och @ssu_sverige och att ha med länken till själva bössan https://bossan.musikhjalpen.se/ssu-och-lo-mot-barnarbete

Uppdaterad: