Medlemsspar – ny medlemsförmån i samarbete med Folksam

Idag lanserar Seko, i samarbete med Folksam, en ny medlemsförmån kallad "Medlemsspar". Som medlem kan du välja mellan två typer av sparande.

Publicerad:

Medlemsspar är ett riktigt bra långsiktigt sparande för exempelvis din pension. De sparformerna som erbjuds är Medlemsspar Trygg, som innebär att Folksam tar hand om förvaltningen åt dig eller Medlemsspar Fond, där du själv väljer bland Folksams utvalda fonder.

Därför väljer du Medlemsspar Trygg
Folksam sköter placeringarna åt dig och du kan ta det lugnt även när det är oroligt på marknaden. Genom att Folksam placerar i en blandning av räntebärande värdepapper, aktier och fastigheter får dina pengar chansen att öka i värde på ett stabilt och tryggt sätt under lång tid, och historiskt sett har en placering hos Folksam givit god avkastning.

Därför väljer du Medlemsspar Fond
Du har stor möjlighet att påverka sparandet på ett sätt som passar dig. Hos Folksam väljer du bland utvalda fonder med olika riskprofiler. Välj ett sparande som motsvarar den risk som du är beredd att ta. Din startportfölj är en klimatvänlig medelriskportfölj. När du är igång kan du enkelt se hur det går för dina fonder och om du vill kan du enkelt byta fonder.

Hållbarhet och ansvar för framtiden
När Folksam investerar dina pengar så vill de inte bara att de ska ge bra avkastning, de ska bidra till en hållbar värld. Läs mer om Folksams syn på ansvarsfullt ägande och hur de tänker kring klimat och hållbarhet och starta ditt eget spatande direkt genom att besöka Folksams sida för Medlemsspar.

Information om Medlemsspar finns också på sidan om medlemsförmåner i Seko, där mer relaterat material (t ex en affisch att sätta upp på arbetsplatsen) läggs upp inom kort.

 

Uppdaterad: