HELP juristförsäkring firar 6 år och passerar 15 000 Seko-ärenden

Det var den 1 november 2015 som Seko lanserande medlemsförmånen HELP juristförsäkring. Sedan dess har nu 15 000 Seko-medlemmar fått privatjuridiskt stöd av HELP. 

Publicerad:

HELP juristförsäkring erbjöds samtliga medlemmar när försäkringen lanserades 2015 och nu är omkring 75 procent av medlemskåren ansluten till försäkringen. Alla nya medlemmar i Seko får försäkringen med automatik om de inte väljer att tacka nej till den i samband med erbjudandet. Försäkringen kostar 30 kronor i månaden.

Kundnöjdheten har i de senaste undersökningarna legat stadigt på 98 % och HELP handlägger i genomsnitt hundratalet ärenden i månaden åt Sekos medlemmar. HELP erbjuder såväl personlig juridisk rådgivning som en mängd digitala hjälpmedel via sin webbportal och "mina sidor". Att upprätta olika avtal såsom testamente och samboavtal är populära tjänster. Andra vanligt förekommande ärenden är t ex ID-stöld.

Några medlemsröster:

”Superbra att ha juristförsäkring genom facket."

”Det är så lätt att få kontakt och hjälp. Har haft två ärenden. Har återkommit med frågor och alltid blivit mött med respekt. Det är som när man går till sin egna butik eller serviceställe. Jag känner mig hemma. Tacksam att Seko har ett så bra och prisvärt avtal”

”Trodde detta skulle vara en försäkring jag ej skulle ha användning av, men nu är jag så tacksam för den.”

 

Uppdaterad: