Fotograf: seko

Vi firar 1 maj digitalt – var med du också!

Seko ställer inte in årets 1 maj-firande, men det kommer att ske digitalt i stället. Sekos förbundsordförande, Valle Karlsson, kommer att hålla sitt 1 maj-tal i förbundets digitala kanaler och du som medlem i Seko får gärna skicka in din egen 1 maj-hälsning till oss.

Publicerad:

Sekos Facebook kommer 1 maj-firandet att läggas upp som ett särskilt event, från kl. 12.00 den 1 maj.

Vi vill gärna att du som är förtroendevald eller medlem i Seko också skickar din 1 maj-hälsning. Gör det genom att spela in egen, kort video på dig själv och skicka den till oss på Seko. Vi kommer att publicera filmerna i vårt Facebook-event den 1 maj. Läs mer här om hur du gör för att skicka in din video. Kolla även videon nedan för att se ett exempel på hur lätt du kan spela in en video.

Seko har också ett "1maj-quiz" på hemsidan som alla medlemmar är välkomna att delta i. Testa dina kunskaper och visa vad du kan på denna sida. Sista dag för att skicka in din videohälsning och/eller svar på frågorna i tävlingen är den 27 april.

Alla som spelar in en video eller deltar i vårt quiz (och får alla rätt) kommer att vara med i utlottningen av ett antal praktiska Seko-ryggsäckar, fyllda med användbara Seko-prylar. Notera, vi kanske inte har möjlighet att publicera samtliga videor som skickas in.

Kom ihåg att följa Seko på Facebook och Instagram.

Uppdaterad: