Arbetsmiljöveckan har startat – tävla på hemsidan!

Under denna vecka fokuserar Seko och andra fackförbund i hela Europa lite extra på arbetsmiljön. Nu har nämligen den årliga arbetsmiljöveckan startat.

Publicerad:

Arbetsmiljöveckan introducerades 2012 och inträffar i vecka 43 varje år. Under veckan jobbar fackförbunden extra mycket med att sprida kunskap om arbetsmiljön, uppmärksamma skyddsombudens viktiga roll på våra arbetsplatser samt att göra extra skyddsronder.

Är du förtroendevald eller skyddsombud i Seko? Fokusera gärna lite extra på arbetsmiljön på din arbetsplats under denna vecka – vi vet att ni gör ett fantastiskt jobb året runt!

Är du medlem och har funderingar eller tips på hur arbetsmiljön kan bli bättre på din arbetsplats? Är du inte alls nöjd med din arbetsmiljö? Kontakta då ditt skyddsombud! Seko har skyddsombud på nästan alla arbetsplatser och även regionala skyddsombud som kan stötta där vi inte finns lokalt.

Var med och tävla!
Hur fungerar det på din arbetsplats? Görs det riskbedömningar gällande arbetsmiljön? Är du nöjd med din arbetsmiljö? Är du medlem i Seko, hjälp oss gärna att öka kunskapen om arbetsmiljön genom att besvara den korta enkäten i länken nedan.

Bland de som skickar in sina svar kommer vi att dra 20 stycken vinnare som får varsin ryggsäck innehållandes en del användbara Seko-prylar. Lycka till! Tävlingen pågår under vecka 43 och 44.

Klicka här för att svara på enkäten och vara med i tävlingen

Läs mer om Sekos arbetsmiljöarbete på sidorna om arbetsmiljö på webben

Valle Karlsson om arbetsmiljöveckan, se video nedan:

Uppdaterad: