HELPs juristförsäkring har nått 10 000 ärenden

Sekos juristförsäkring, vilket är en medlemsförmån som alla nya medlemmar erbjuds, har nu handlagt över 10 000 privatjuridiska ärenden sedan förmånen lanserades hösten 2015.

Publicerad:

Nu har Seko-medlemmar fått hjälp av juristerna på HELP Försäkring med hela 10 000 ärenden. Detta visar att juristförsäkringen är en viktig förmån som används av många medlemmar.
Seko-medlemmar använder juristförsäkringen brett, från att ta hjälp med enklare ärenden som att skriva samboavtal och testamenten till att få hjälp mot ohederliga leverantörer och till stora domstolstvister som rör till exempel arv och skilsmässor. Det är hjälp med vardagsjuridiken för vanliga privatpersoner helt enkelt - om du är medlem i Seko vill säga.

Undersökningar visar att hela 98 procent av alla Seko-medlemmar som har använt juristhjälpen är nöjda.

Juristföräkringen är en kompletterande försäkring som ingår direkt i medlemskapet för nya Seko-medlemmar (om medlemmen inte väljer att tacka nej till den) och premien är 30 kronor per månad.

När försäkringen lanserades 2015 fick alla befintliga medlemmar erbjudande om att gå med, och under 2020 kommer medlemmar som tidigare tackat nej till föräkringen att erbjudas teckna den också. 

Läs mer om HELP juristförsäkring här

Uppdaterad: