Ännu tryggare medlemskap – Seko introducerar juristförsäkring

Seko vill värna tryggheten för sina medlemmar. Den 1 november 2015 introducerar därför Seko, i samarbete med Help Försäkring, en juristförsäkring som en ny kollektiv medlemsförmån.

Publicerad:

Försäkringen täcker de viktigaste rättsområdena inom privatjuridik och ger Sekos medlemmar tillgång till jurist, oavsett om det gäller juridisk rådgivning eller tvistelösning.

Det är Sekos representantskapsmöte, d v s förbundets högst beslutande organ mellan kongresserna, som har beslutat om att införa försäkringen. Senast under nästa vecka (v.35) kommer samtliga Seko-medlemmar ha fått hem information om juristförsäkringen.

Försäkringen kostar 35 kronor i månaden och medlemmar som inte tackar nej till erbjudandet om försäkringen (via en s k reservationsblankett) kommer automatiskt att omfattas av försäkringen från och med den 1 november. Sista dagen att tacka nej till erbjudandet är den 12 oktober 2015.

All nödvändig information skickas alltså hem till alla medlemmar, och den finns även tillgänglig på HELP Försäkrings hemsida helpforsakring.se/seko Här finns också mer information om försäkringens innehåll, försäkringsvillkor, frågor & svar (FAQ) samt övrigt material.

Du som är medlem i Seko och har frågor om försäkringen kan vända dig direkt till HELP Försäkring på helpforsakring.se/seko eller via telefon 0771-985 200, måndag-torsdag 9-17, fredag 9-16.

Uppdaterad:
Sidansvarig: Kommunikationsgruppen