Teliaklubben Seko

Följ oss även på Facebook

https://www.facebook.com/teliaklubben/

Som fackförening förhandlar vi fram avtal för alla våra medlemmar.
Men det handlar om mer än avtal. Vi tror på delaktighet, på att vara nära dig som medlem. Vi finns på plats för att fånga upp och driva lokala frågor, och för att finnas till hands när våra medlemmar behöver oss. Som medlem i Teliaklubben är du med i facket med bäst lokalsinne.


Vår gemensamma arbetsmiljö är viktigare än någonsin. Vi anser att det är en rättighet att må bra på sitt jobb. Våra arbetsmiljöombud är dina representanter i allt som handlar om arbetsmiljö.


Detta får du i ditt medlemskap

  • Teliaklubbens sjukersättning - upp till 0,02 % av ett prisbasbelopp* (1050 kronor 2023*) skattefritt/månad om du blir långtidssjukskriven mer än 90 dagar.
  • Medlemsolycksfall Fritid - med Seko är du försäkrad även på fritiden (olycksfallsersättning, akutersättning, sjukhusvistelse m.m.)
  • Teliaklubbens Studiestöd - ekonomisk stöttning när du studerar, upp till 12,000 kronor till studielitteratur.
  • Inkomstförsäkring – extra ekonomiskt stöd om du blir arbetslös (förutsätter medlemskap i Seko's A-kassa)

Dessutom får du som medlem ta del av HELP Juristförsäkring för endast 30 kronor/månad. Den gäller även för din make/maka, sambo, registrerade partner och hemmavarande barn yngre än 20 år.
HELP Juristförsäkring ger dig tillgång till jurist, oavsett om det gäller juridisk rådgivning eller tvistelösning.Det kan till exempel handla om samboavtal, köprätt, arvsrätt, familjerätt, hantverkaravtal, identitetsstöld och bouppteckning. 

 

Uppdaterad:
Sidansvarig: Teliaklubben