Broschyrer

Seko i världen finns som flera broschyrer som beskriver Sekos internationella utvecklingsarbete. Broschyrerna är en del av det material som producerats under rubriken Seko i världen, där även en utställning och ett antal filmer ingår.

Broschyrerna går att beställa genom att fylla i nedanstående formulär och det finns också en engelsk version att beställa. Längst ner på sidan hittar du en länk till en blädderbar PDF av den svenska versionen av Seko i världen.

  • Seko i världen - svensk version (9,58 MB)

    I den här broschyren vill vi lyfta fram några av Sekos utvecklingssamarbeten där arbetsförhållanden har förbättrats för anställda, genom internationellt fackliga samarbeten.

  • Seko i världen - engelsk version (5,74 MB)

    Our purpose with this brochure is to highlight a few of the Seko development cooperations where working conditions have improved through international union collaboration.

  • Seko i världen - Global solidaritet inom byggsektorn (6,97 MB)

    I den här skriften får du möta några av de byggnadsarbetare som berörs av våra samarbetsprojekt. Broschyren beskriver några av de internationella utvecklingsprojekt som stöttas av Seko.

Beställ broschyr

Fyll i antalet broschyrer i formuläret.

 
SEKO I VÄRLDEN - SVENSK VERSION
 
SEKO I VÄRLDEN - ENGELSK
SEKO I VÄRLDEN - GLOBAL SOLIDARITET INOM BYGGSEKTORN
 
 

BESTÄLLARE

 

Blädderbar PDF

Här nedan har du en blädderbar PDF på Seko i världen. Denna sida kräver att du har Javascript aktiverat i din webbläsare. Det kräver också att du har Flash Player 9.0 eller högre. Flash Player kan laddas hem från Adobes webbsida.

Uppdaterad:
Kategorier: