Sekos introutbildning – anmäl dig här!

Nu är det dags att anmäla sig Sekos introutbildning! Under en hel dag får du lära dig om dina rättigheter på jobbet och hur du får maximal nytta av ett Seko-medlemskap. Du tar ledigt från jobbet och får ersättning från Seko för hela dagen!  

Vem kan gå Sekos introutbildning?
Alla som jobbar i någon av Sekos branscher är välkomna, du behöver inte vara medlem i Seko! 

Hur anmäler du dig?
Välj ett kurstillfälle längst ned på denna sida, hitta en ort och ett datum som passar dig. Du kan välja att gå utbildningen på distans, då behöver du en dator med mikrofon och kamera samt en bra uppkoppling. Fyll i dina uppgifter och skicka in anmälan! De flesta utbildningar arrangeras av Seko, men de som är märkta med "tvärfacklig" anordnas av ABF. 

Hur får du betalt?
Du söker studieledigt från jobbet utan lön och får sedan en ersättning från Seko på 130 kr/timme skattefritt (gäller under 2024). Eftersom utbildningen är en heldag blir din ersättning 1 040 kronor skattefritt. Mer information om hur du gör för att söka ledigt får du så fort du anmält dig.  

Här anmäler du dig!

Genom denna ansökan godkänner deltagaren att deltagarens uppgifter, som namn, kontaktuppgifter samt eventuella kostönskemål, kan lämnas ut till våra externa samarbetspartners, såsom hotell/konferensanläggningar, resebolag, restauranger/catering. Anledningen är för att vi ska kunna erbjuda deltagaren utbildningen/konferensen samt vid behov boka resor, kost och logi i samband med kursdeltagandet. (Obligatorisk)
     

 

Uppdaterad:
Sidansvarig: Organisationsenheten
Kategorier: