Mina sidor

På "Mina sidor" loggar du som förtroendevald in om du behöver komma åt information som är av mer känslig eller personlig karaktär. Mina sidor brukar även kallas för "extranät".

"Mina sidor" kan du som är förtroendevald bland annat se vilka medlemmar som tillhör klubben och medlemmarna kan se vilka som är deras fackliga representanter. Via mina sidor går det också att anmäla sig till utbildningar och utnyttja de rabatter och förmåner som erbjuds via LO Mervärde.

Du som har haft ett uppdrag å förbundets vägnar kan också lämna in din uppdragsredovisning digitalt (istället för att använda blanketten).

Ett annat viktigt verktyg som finns på "Mina sidor" är så kallade samarbetsrum. Här kan du som är förtroendevald skapa egna samarbetsrum där du och kollegorna i klubbstyrelsen kan lagra och dela dokument med varandra.

På "Mina sidor" kommer det att läggas till nya funktioner allt eftersom de utveckals, men det är endast information och dokument som måste ligga bakom en säker inloggning som ligger där. Om du någonstans på hemsidan klickar på en länk som kräver att du loggar in kommer du automatiskt att komma till inloggningen.

Besök "Mina sidor"  Du klickar sedan på "Logga in som medlem". Systemet känner med automatik av om du loggar in som medlem eller som förtroendevald. Glöm inte ha Bank-ID till hands.

Uppdaterad:
Sidansvarig: Kommunikationsenheten