Dynamiska mallar

Med dynamiska mallar kan du göra egna trycksaker med Sekos layout och få dem skickade till dig/klubben. Du måste registera ett konto hos vår leverantör (TM) för profilprodukter för att kunna använda tjänsten.

Om din klubb eller sektion vill ta fram material så som flygblad, affischer eller en enklare folder, använd då de dynamiska mallarna. Materialet blir då anpassat efter Sekos grafiska profil och det går i princip inte att göra "fel". Det är kostnadsfritt att beställa trycksakerna, däremot får lokalorganisationen själv bekosta framtagningen av roll-ups eller banderoller (om inget annat är överenskommet med Seko centralt).

Har du inte redan ett konto i TMs webbshop så måste du skapa ett först. Detta gör du genom att besöka sidan för webbshoppen och följa instruktionerna.

Har du redan ett konto kan du följa länken här direkt till de dynamiska mallarna.

Verktyget är enkelt så testa dig fram. Har du frågor, kontakta Johan Lundh på Sekos kommunikationsenhet, johan.lundh@seko.se , telefon: 08-791 41 09

Fler produkter kommer på sikt att läggas upp i de dynamiska mallarna. Kom gärna med förslag på hur vi kan förbättra verktyget och om det är någon produkt du använder ofta som du tycker borde ligga bland mallarna.

Uppdaterad:
Sidansvarig: Kommunikationsenheten