Seko- ombud Malin

Mitt namn är Malin och jag jobbar på LVM-hemmet Renforsen i Vindeln.

Publicerad:

I vanliga fall arbetar jag som Behandlingspedagog men för tillfället är jag utlånad till hälso- och sjukvården då jag är undersköterska i grunden. Jag har arbetat på Renforsen i ca 2,5 år och trivs väldigt bra här.

Vi hade ett ombud här som jag upplevde verkligen brann för sin uppgift, för att vi skulle ha en bra och trygg arbetsmiljö. Att alla på arbetsplatsen skulle känna sig välkomna, sedda och hörda. Det var anledningen till att jag anslöt mig till Seko från första början. När vårat ombud senare slutade på Renforsen fick jag frågan om jag var intresserad av att ta över den rollen, vilket jag tackade ja till.

I min roll som ombud för Seko är jag engagerad och känner att även jag brinner för att alla medarbetare har rätt till schyssta löner och en bra arbetsmiljö. Jag vill verkligen att alla ska känna gemenskap och även känna sig trygga, sedda och hörda på arbetsplatsen, det är så otroligt viktigt!

Till våra medlemmar vill jag säga; Fortsätt att vara starka tillsammans!

Till er som ännu inte är medlemmar vill jag säga; Seko är ett fackförbund med styrka, där du som medlem både kan påverka och känna trygghet!  

 

Vill du ta en kontakt med Malin? malin.lovgren@stat-inst.se

 

 

Uppdaterad: