Medlemsbrev januari

Gott nytt år säger vi fortsatt då vi fortfarande befinner oss i januari.

 

Publicerad:

Klubben har höga ambitioner och visoner med året 2023, detta är det året som vi organiserar och gör om i vår klubb.

Den 11 januari påbörjades den första omorganiseringen, då vi gjorde om i vår demokratiska organisation, den mest medlemsnära komponenten i vår förening- sektionerna. Vi har nu tre sektioner, Norr Mitt och Syd. Vi valde tre nya sektionsordföringar

Ordförande sektion Norr, Anders Blank (Runnagården)

Ordförande sektion Mitt, Nicole Leiringer (Östfora)

Ordförande sektion Syd, Thomas Lindmark (Nereby)

Dessa tre personer kommer nu att börja arbeta tillsammans med sina sektionsstyrelser mot uppsatta mål och fokus ska främst vara på er medlemmar så ni ska få den bästa möjlighet till hjälp och stöd.                  

Klubben består av två andra komponenter som också kommer göra förändringar framöver- förhandlingsorganisationen och arbetsmiljöorganisationen.

På tal om förändringar så kommer klubben snart ha årsmöte, det innebär att vi bland annat kommer ha diverse omval i klubbstyrelsen och andra viktigt uppdrag. Du som medlem har möjlighet att tycka till och nominera vem du gärna vill se på de olika posterna och uppdragen. Du har fått ett mail med en mall för nominering och motionsmallar för att kunna skriva motioner till årsmötet. Behöver du hjälp med att skriva en motion eller om du har frågor kring de olika valen som ska göras så är du välkommen att höra av dig. Sök närmsta Seko- ombud eller någon ledamot i sektionsstyrelsen eller klubbstyrelsen. Sista dagen för att lämna in nomineringar och/eller motioner är söndagen den 22 januari.

Här på hemsidan är avsnittet "sektionsstyrelser" uppdaterat så du har kontaktuppgifter till rätt personer.

Vi önskar alla ett gott slut på januari!

Granskad: