Medlemsbrev December

God jul önskar vi våra medlemmar och hoppas också att ni får möjlighet till lite återhämtning, god mat och tid med era nära och kära.

Publicerad:

Året har varit minst sagt händelserikt med allt som sker i myndigheten och inte minst med påverkan av allt som sker medialt kring vår verksamhet.

Klubben driver hårt medlemmarnas arbetsmiljö och villkorsfrågor gentemot vår uppdragsgivare- Regeringen och skapar ett större kontaktnät än någonsin inom den politiska arenan för att få möjliget i så många forum som möjligt att prata om förutsättningarna för personalen i kärnverksamheten. Det är där vi kan förändra på riktigt! Våra uppdragsgivare måste förstå vad som måste till för att det ska bli en mer tillfredställande arbetsmiljö och vårdmiljö med säkerhet och kvalitet. 

Klubben kommer även i dagarna att nå sitt rekryteringsmål, att bli 1000 medlemmar! Tack till er alla som engagerar er och skapar bättre villkor och förutsättningar tillsammans med oss för era kollegor och för vårt arbete. Med fler personer i vår förening får vi mer tryck i våra frågor både gentemot vår arbetsgivare och mot Regeringen. 

 

God jul till er alla och vi ser fram emot ett nytt år tillsammans med er, ett år som kommer bli minst lika spännande och arbetssamt då vi står inför många olika och omfattande utmaningar och förändringar i vår myndighet. 

 

Uppdaterad: