Informationsblad 4

Publicerad:

Möte med representantskapet
Seko Spårtrafik kommer att ha sitt möte med representantskapet den 8 november kl. 10.00 på Barnhusgatan 6 i Stockholm. I samband med detta möte skall en ny ordförande väljas. Detta sker på grund av att Martin Alnebring har valt att lämna sitt uppdrag. Övriga styrelsen vill tacka Martin för det engagemang han har visat och genom sitt uppdrag ge Seko en röst i branschen.
Valberedningen kommer nu att ta in nomineringar på en ny ordförande.

Insamling Ukraina
Seko Spårtrafiks insamling till järnvägspersonal i Ukraina uppgick till 42 000 kr. Insamlingen gjorde vi tillsammans med Olof Palmes internationella center, som är arbetarrörelsens organisation för internationell solidaritet. Palmecentret har rätt biståndskanaler så att pengarna hamnar hos våra kamrater inom spårtrafiksbranschen i Ukraina.

Avtal 2023
Arbetet med att samla in yrkanden pågår för fullt. Yrkanden kommer ligga till grund för en kommunikationsplan som skall sträcka sig fram till avtalsrörelsen. Även utvärdering sommar kommer bli en viktig pusselbit i detta arbete. Har er klubb fortfarande inte skickat in era förslag är det hög tid att göra det nu.

Mediagrupp
Tyvärr var intresset att ingå i en särskild mediagrupp för branschens räkning väldigt svalt. Bland annat var det ingen från norra Sverige eller godstrafiken intresserad. Styrelsen vill därför uppmana klubbarna att återigen fundera över denna möjlighet och ge förslag på namn som kan ingå.

Avtalsdelegation
Styrelsen tar nu in nomineringar till avtalsdelegationen för Spårtrafik. Delegationen kommer att vara åtta förtroendevalda. Styrelsens förslag kommer att presenteras på mötet med representantskapet.

Uppdaterad: