Video för klubbordförande

Onsdagen den 3 februari 08:00 – 09:00
Digitalt möte på video (se separat kallelse på mail)

Publicerad:

Ingen anmälan behövs, du kopplar bara upp dig på länken som kommer i ett separat mail. Vi rekommenderar dator eller platta, mobil fungerar men det blir väldigt litet. För dator fungerar webbläsaren Chrome bäst. Om du sitter på jobbet på mötet, har vi märkt att det inte alls fungerar hos t.ex. Kriminalvården, Forsmark eller Postnord.

Att påstå att 2020 är ett förlorat år för den fackliga verksamheten är nog att slå in öppna dörrar. Vi har lidit hårt av att inte kunna träffa medlemmar lika enkelt, inte hålla medlemsmöten eller genomföra några utbildningar.

Vårt årsmöte blev helt digitalt, samma blev höstrepskapet. Vi ställde in vår årliga klubbkonferens som vi kallar ”JISUS”. Under den senare delen av året har det kommit igång med några få digitala utbildningar.

Under flera år har förbundet haft månatliga möten med oss i regionerna, där vi fått reda på vilka beslut som tagits på senaste förbundsstyrelsen. Förbundet har också lyssnat på vilka frågor som är aktuella ute i regionerna.

Därför tänkte vi testa att ha likande videomöte med klubbarna i region Mellansverige med start i februari 2021. Har ordförande förhinder, går det självklart bra att skicka någon annan i klubbstyrelsen.

Vårens mötesplan:
3 februari, 2 mars, 7 maj samt 4 juni.

Om du som klubbordförande inte fått något mail med mötesinbjudan, skicka ett mail till anders.berg@seko.se  

Anders Berg
Regionordförande

Uppdaterad:
Sidansvarig: Seko Mellansverige
Kategorier: