Regionen har medlemsvärvarkurs

Plats: Safiren (Pelarsalen) Drottninggatan 19, Katrineholm
Datum: Måndagen den 27 mars 2017.
Vi startar: 09:30 (Kaffe från 09:00)
Avslutning: 15:00

Publicerad:

Målgrupp: Förtroendevalda som rör sig på "golvet" och träffar medlemmar samt blivande medlemmar. Helst individer som brinner lite extra för rekrytering, men även den som tycker att det verkar intressant. Man behöver alltså inte vara ett värvarproffs redan innan utbildningen men ska vara inställd på att jobba med det efteråt.


Målet är att man efter utbildningen ska känna sig trygg i att ställa frågan till medlemmar, dels på den egna arbetsplatsen men även på andra platser ifall det skulle bli aktuellt.
En heldagsutbildning som går ut på att stärka förtroendevalda när det kommer till medlemsrekrytering. Vi börjar med lite diskussioner kring varför det är så viktigt att bryta det stora medlemstappet samt sätter oss in i hur organisationsgraden ser ut i dagsläget.


Några av de saker som vi kommer att lära oss är att ta samtalet med en blivande medlem, plugga in användbara argument och lära oss att kliva ur vår komfortzon. Det gör vi genom information, diskussioner och gruppövningar.
En stor del handlar även om att byta erfarenheter med varandra så man får räkna med att vara lite engagerad själv som deltagare. Mycket kretsar kring Sekos foldrar "Gå med i Seko nu då" och "Värvartips för förtroendevalda".


Vi jobbar även med att sätta upp mål som vi ska jobba med ute på våra arbetsplatser och detta kommer att följas upp.


Anmälan av deltagare senast den 17 mars till undertecknad på mail anders.berg@seko.se eller på mobilen 0709-80 58 52. Vi behöver namn, klubb och hemort.

Regionen står för förlorad arbetsförtjänst, mat/fika och lokal. Klubbarna står för resor.

Uppdaterad:
Sidansvarig: Anders Berg
Kategorier: