Seko söker en valsamordnare

Till vårt förbundskontor i Stockholm söker vi dig som vill stödja organisationen inför valet 2018.

Publicerad:

Du kommer att samordna Sekos interna arbete i valrörelsen. Du ska uppmuntra och stödja lokala organisationen utifrån en beslutat valplan. Detta sker bland annat genom att tillsammans med övriga organisationen planera exempelvis arbetsplatsbesök, ringaktiviteter och 1 maj firande.

Krav på dig som sökande:

  • Kännedom om arbete kring valrörelse på lokal, regional eller central nivå
  • God kännedom om Sekos organisation.
  • God kommunikationsförmåga såväl muntligt som skriftligt.
  • Goda datorkunskaper och hanterar Officepaketet obehindrat.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.

För att passa in i rollen hos oss är du en person som trivs med kontakter och samarbete med andra. Du är serviceinriktad och har förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Erfarenhet av arbete i projekt och projektadministration är meriterande. Du trivs med varierande arbetsuppgifter och kan hantera flera saker samtidigt.

Tjänsten är tidsbegränsad till 6 månader och tillträde önskas 1 april 2018. Då du företräder våra medlemmar är det viktigt att du delar arbetarrörelsens värderingar och du får gärna ha erfarenhet av arbete i folkrörelse. Inom Seko strävar vi efter mångfald och en jämn könsfördelning.

Ansökan innehållande personligt brev och meritförteckning sänds via e-post till personal@seko.se senast den 18 mars 2018. Ange referens: Valsamordnare

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vice ordförande Gabriella Lavecchia 08-791 41 441.
Facklig representant är Monica Egerbladh 08-791 42 14.

Seko, Service- och kommunikationsfacket, är ett LO-förbund. Medlemsgrupperna arbetar huvudsakligen inom områdena kommunikation, transport, infrastruktur, energi och statsförvaltning.

 

Uppdaterad:
Sidansvarig: Kommunikationsenheten