Sekos juristförsäkring har börjat gälla

Den 1 november 2015 började den nya juristförsäkringen att gälla. Alla som inte har reserverat mot försäkringen har fått eller får i dagarna hem sitt försäkringsbrev från HELP Försäkring. Har du frågor kring försäkringen, vänd dig direkt till HELP Försäkrings kundtjänst. Kontaktuppgifterna finns längst ner.

Publicerad:

Försäkringen täcker de viktigaste rättsområdena inom privatjuridik och ger Sekos medlemmar tillgång till jurist, oavsett om det gäller juridisk rådgivning eller tvistelösning.

Det är Sekos representantskapsmöte, d v s förbundets högst beslutande organ mellan kongresserna, som har beslutat om att införa försäkringen.

Försäkringen kostar 35 kronor i månaden och medlemmar som inte har tackat nej till erbjudandet om försäkringen (via en s k reservationsblankett) omfattas automatiskt av försäkringen från och med den 1 november. Sista dagen att tacka nej till erbjudandet var den 12 oktober 2015.

All information om försäkringen finns tillgänglig på HELP Försäkrings hemsida helpforsakring.se/seko Här finns också mer information om försäkringens innehåll, försäkringsvillkor, frågor & svar (FAQ) samt övrigt material.

Du som är medlem i Seko och har frågor om försäkringen kan vända dig direkt till HELP Försäkring på helpforsakring.se/seko eller via telefon 0771-985 200, måndag-torsdag 9-17, fredag 9-16.

Uppdaterad:
Sidansvarig: Kommunikationsgruppen