Så blev medlemsveckan 2020!

Vecka 40 genomfördes Sekos tredje medlemsvecka. Absolut viktigast med våra medlemsveckor är samtalen på arbetsplatserna. Du som medlem ska kunna säga vad du tycker, berätta vad som fungerar och vad du vill ändra på.

Årets vecka blev speciell. Stora samlingar av medlemmar var inte möjliga och de flesta arbetsplatser hade stängt för besök utifrån. Trots det har vi formligen dränkts i bilder från våra lokala fackliga på allt som hände runt om i landet under medlemsveckan. Det har märkts att Seko är ett medlemsnära fack, att vi faktiskt finns där medlemmarna finns.

De som inte kunde besöka arbetsplatser hittade andra sätt att ta samtalen. Sammanlagt ringdes tusentals medlemmar upp under vecka 40 och en satsning på samtal till nyblivna medlemmar gav flera hundra anmälningar till Seko-utbildningar. Precis som vanligt valde många att bli medlemmar i Seko även under årets medlemsvecka.

Ett stort tack till alla medlemmar och förtroendevalda som var med och gjorde Sekos medlemsvecka 2020 till något verkligt speciellt!

 

Hittar du dig själv eller någon av dina arbetskamrater?

Bilder från medlemsveckan

 

TRE FRÅGOR TILl MEDLEMMARNA

Under Sekos medlemsvecka ställdes tre frågor till medlemmarna, det handlade om att skicka en signal till arbetsgivarsverige.

 

 

 

 

 

Är du en av vinnarna av ETT HOCKESPEL?

Bland de som svarade på de tre frågorna under medlemsveckan har vi lottat ut tio hockeyspel från Stiga.

 

 

 

Uppdaterad:
Sidansvarig: Organisationsenheten
Kategorier: