Medlemsveckan 2019

Vecka 20 - Sekos medlemsvecka

Förra vårens medlemsvecka blev en succé. På arbetsplatser över hela landet genomfördes sammanlagt mer än tiotusen samtal med medlemmar, dessutom värvades rekordmånga nya medlemmar till Seko. Viktiga steg togs mot ett större och mer medlemsnära förbund. Vecka 19, den 6-12 maj, är det dags igen.

Målsättningen är att hela Seko under vecka 19 ska vara på fötter. Vi ska synas, vi ska ta samtalen på arbetsplatserna och vi ska se till att värva så många nya medlemmar till Seko som möjligt.

Både förbundsledning och anställda i förbundet kommer att besöka arbetsplatser. Det viktigaste och största arbetet kommer dock att göras av de som finns närmast medlemmarna, alltså de förtroendevalda ute i klubbar och sektioner.

Till dig som är medlem och vill ha besök
Vill du ha en aktivitet eller ett besök på din arbetsplats under medlemsveckan? Kontakta i första hand din lokala företrädare. Är du osäker på vem det är, skicka ett mejl till medlemsveckan@seko.se. Berätta vilken som är din arbetsplats och hur vi kan nå dig.

Rapportering av aktiviteter under medlemsveckan
Under medlemsveckan kommer ni att kunna redovisa besöken i förbundets enkätverktyg. Vi gör detta för att kunna följa upp hur aktiva vi har varit under veckan samt hur våra insatser påverkar inträden i förbundet. Vi gör det också för att kunna jämföra med förra årets medlemsvecka, (årets kommer att bli större!).Till enkätverktyget.

Följ aktiviteterna på sociala medier
Under veckan 19 kan du titta på bilder från de olika arbetsplatsbesöken på Instagram och Facebook. Vi kommer att lägga ut så många bilder vi hinner med under veckan.

Skicka gärna in egna bilder om du är ute och gör besök (max 2-3, lågupplösta, ta gärna med telefonen) till medlemsveckan@seko.se

Var noga med att fråga de du fotograferar om samtycke.

Seko på sociala medier

Följ aktiviterna på Instagram och Facebook.

Mer om medlemsveckan

Uppdaterad:
Sidansvarig: Organisationsenheten
Kategorier: