Medlemsbrev 26

Publicerad:

Hej alla medlemmar!

Löneförhandling- Rals. Processen har varit något utdragen dels pga pandemin men också för att Seko förklarade sig oeniga på samtliga verksamhetsområden. Seko och myndigheten är nu överens i förhandlingen och medarbetarna kommer få sin nya lön utbetald med marslönen, med retroaktivitet från 1 oktober 2020.

Klubben har haft årsmöte och där utökades klubbstyrelsen med 2 extra ledamöter. Vi välkomnar er nya som blivit valda att representera medlemskåren. För att se sammansättningen av den nya styrelsen samt uppdragsfördelning kan du gå in på vår Facebooksida "Seko Klubb SiS". https://www.facebook.com/sekoklubbSiS/

Klubben har startat en långsiktig kampanj "aldrig ensam" för att motverka allt riskfyllt ensamarbete som sker i myndighet. Seko kommer arbeta aktivit i denna kampanj tillsammans med er medlemmar för att synliggöra problemen som finns på våra arbetsplatser och kämpa för att medarbetarna ska ha rätt förutsättningar till att utföra vårt uppdrag med en god arbetsmiljö och kvalité i vård och behandling.

 

 

 

 

Uppdaterad: