Medlemsbrev 25

Publicerad:

Hej alla medlemmar!

Just nu finns SiS med i media nästintill dagligen av olika anledningar och mycket kritik framkommer i och med bristfälliga rutiner och riskbedömninar. Det är tydligt att det förekommer riskfyllt ensamarbete på våra arbetsplatser och det är något som Seko inte kan acceptera, att våra medlemmar utsätts för onödiga rikser. Vill du som medlem prata med någon kring allt eller vill prata om din egen situation så hör av dig till närmsta seko- ombud eller förhandlare.

Det är klart att Tysslinge och Johannisberg kommer vara institutioner med högsta säkerhetsklassning och det arbetet är påbörjat. Det finns även ett inslag om det på hemsidan och vår Facebooksida.

Klubben håller på med förberedleser inför kommande årsmöte vilket hålls digitalt den 25/2. Det kommer bland annat röstas in fler ledamöter till styrelsen då klubbstyrelsen ska uttökas. Medlemmar, ombud och sektioner har nominerat personer och valberedningen kommer inom kort komma med deras förslag. 

Rals. Löneförhandlingarna är på gång, förhandlingstillfällen är bokade på de flesta arbetsplatser. Avtalet utgår från det centralt tecknade mellan Arbetsgivarverket och Seko, dock har vi även fått med retroaktivitet sen 1 oktober i vårt avtal. Vid Rals-frågor kontakta närmsta förhandlare.

Glöm inte att följa oss på vår Facebook- sida https://www.facebook.com/sekoklubbSiS/ för att hålla dig uppdaterad vad som händer inom myndigheten och i vår organisation.

Uppdaterad: