Medlemsinformation vecka 39

Vecka 40 - Sekos medlemsvecka

Publicerad:

Med start måndagen den 28 september genomförs en gemensam medlemsvecka i hela Seko. Under normala omständigheter hade förtroende-valda och anställda från Seko varit runt på arbetsplatser för att både prata med medlemmar och ta diskussionen om medlemskap med de som ännu inte är våra medlemmar. På grund av rådande Coronapandemi kommer detta inte vara möjligt i någon större utsträckning. Istället kommer årets medlemsvecka ha ett större fokus på dialog genom digitala kanaler när möjligheterna att ses fysiskt är kraftigt begränsade.

Många klubbar har planerat lokala aktiviteter, förbundet kommer satsa på
ringaktiviteter, för Seko Postens del kommer vi i huvudsak satsa på kommunikation via vår facebooksida. Där finns det möjlighet att ställa frågor till oss och få snabbt svar via messenger.

- Vecka 40 handlar om att prata och kommunicera med så många medlemmar som möjligt. Corona-pandemin gör att förutsättningarna blir sämre eftersom inget digitalt samtal fullt ut kan ersätta ett fysiskt. Men vi tycker ändå det är viktigt att hitta andra former för dialog under pågående pandemi. Vi vill att Seko ska vara ett medlemsnära fack och en nära dialog mellan förtroende-valda och medlemmar är helt nödvändig för att bygga både Seko Posten och hela Seko starkare, säger Johan Lindholm ordförande Seko Posten.

Har du synpunkter eller frågor som exempelvis berör dina rättigheter, vad som gäller enligt våra kollektivavtal eller andra frågor kopplat till din arbetsplats? Följ oss på facebook och passa på att kontakta oss där.

- Jag och övriga ledamöter i Seko Postens styrelse kommer svara på de frågor som kommer till oss via Seko Postens messenger eller vår e-post. Här kan vi ge snabba svar på era frågor och ha en dialog direkt med de medlemmar som kontaktar oss, avslutar Johan.

Delta i dialogen under medlemsveckan
Följ oss gärna på facebook. Förutom att publicera löpande information besvarar vi gärna dina frågor där eller via mejl, se adress nedan. Sök efter Seko Posten.

Seko Posten
E-post: sekoposten@postnord.com                                                    
Hemsida: www.seko.se/posten

Ladda ned pdf för utskrift

Uppdaterad:
Sidansvarig: Seko Posten