Seko söker en person till ett projekt för organisering och rekrytering

Projetet ska verka inom sjöavtalen med placering i Göteborg eller Stockholm.

Publicerad:

Du är Sekos ansikte utåt och arbetar aktivt med att ge stöd och service till våra medlemmar, nya som befintliga. Du håller i informationsmöten ute på företagen, värvar nya medlemmar och anordnar medlemsmöten. Du är kontaktlänken mellan medlemmarna och Sekos lokala organisation. Du kommer att arbeta med sjöavtalen vilket innebär en del resor över landet. Du blir en av fem personer som redan är igång inom andra avtalsområden.

Krav på dig som sökande:

  • God kommunikationsförmåga såväl muntligt som skriftligt.
  • Kunskaper i Sekos sjöavtal är meriterande.
  • Goda datorkunskaper. Goda kunskaper i engelska, övriga språkkunskaper är meriterande.

Som person har du lätt för att skapa kontakter, är självgående och tycker om att ge service. Du är målinriktad och ger inte upp i första taget.

Tjänsten är en projektanställning under 1 år. Tillträde sker efter överenskommelse. Vi förutsätter att Du delar arbetarrörelsens värderingar. Inom Seko strävar vi efter mångfald och en jämn könsfördelning.

Ansökan innehållande personligt brev samt meritförteckning sänds via e-post till: jessica.onryd.nilsson@seko.se senast den 10 augusti 2017. Ange referens: Organisering/rekrytering

Upplysningar om tjänsten lämnas av: Christer Strömberg telefon 070-301 42 42

Seko, Service- och kommunikationsfacket, är ett LO-förbund. Medlemsgrupperna arbetar huvudsakligen inom områdena kommunikation, transport, infrastruktur, energi och statsförvaltning.

Uppdaterad:
Sidansvarig: Kommunikationsenheten
Kategorier: